Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 8 august 2010

Cateva ganduri din tabara Plopu 26

Azi m-am intors dintr-o tabara ce cu siguranta nu o voi uita prea curand. O tabara in care am simtit prezenta lui Dumnezeu foarte puternic, o tabara ce a fost ca o gura de aer proaspat din punct de vedere spiritual, psihic si fizic.
Probabil va intrebati de ce atata lauda pentru tabara Plopu .. ei bine, nu sunt doar vorbe: este un loc unde chiar am vazut cum se produce o anume schimbare spre bine in unele persoane.
Sunt atatea lucruri de povestit de la Plopu 26 insa am sa incerc sa povestesc esenta si asta pe parcurs.

Nu as putea sa uit vreodata diminetile si noptile de la Plopu. Dimineata ma trezeam pe un fundal muzical si apoi aveam un timp devotional binecuvantat. Incepeam o dimineata fara agitatie, fara ingrijorari, in natura si cu inima indreptata spre Dumnezeu. Ma bucuram de aerul racoros, de cerul senin si de soarele ce imi atingea cu blandete fata. Noaptea era cu adevarat frumoasa: la focul de tabara, priveam cerul instelat, asa cum nicaieri nu am vazut si discutam cu Dumnezeu. Intr-un astfel de context se aducea lauda, prin cantari, la adresa lui Dumnezeu pentru frumusetea Lui si pentru tot ce este El.

O zi la Plopu era traita asa cum imi doream: inceputa si incheiata cu EL si pe parcurul zilei bucurandu-ma de viata impreuna cu El. O zi la Plopu iti incarca bateriile. Astfel am realizat ca nu doar la Plopu vreau sa ma bucur de asa o zi, ci toata viata mea, zi dupa zi. Multe lectii am invatat acolo, lectii despre care o sa vorbesc si mai tarziu.

Va urma ..

6 comentarii:

  1. Cred ca a fost cu adevarat un castig din toate punctele de vedere sa mergi in tabara Plopu 26.Eu am fost doar la Plopu 25,dar cu siguranta nu o sa uit niciodata aceasta tabara si ceea ce am experimentat acolo.Ma bucur mult Cata pt binecuvantarea de care ai avut parte, iar la anul sper ca ne vom vedea cu ajutorul Domnului la Plopu 27 :) Blessings. Bine ai revenit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect, superb, minunat, interesant, de neuitat,ca acasa, frumos..sunt cateva dintre raspunsurile primite la intrebarea cum a fost Plopu? Ma bucur ca ati avut un timp minunat, eram convinsa ca asa va fi si chiar imi pare rau ca am pierdut multe! GBU!

    RăspundețiȘtergere
  3. O tabara cu adevarat binecuvantata de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubirea de natura,arta,animale,semeni si bineinteles de Dumnezeu...5 aspecte esentiale ce definesc armonia specifica iubirii.Nu putem omite una fara a dauna celorlalte.....
    Asadar te-ai intors din tabara cu mai multa prospetime si freamat de viata in suflet.
    Ma bucur sincer pentru tine si...la treaba ce mai stai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase gandurile....am fost si eu acolo cateva zile si am simtit exact acelas sintaminte ca si tine...intr-un cuvant a fost extraordinar la Plopu 26...astept deja Plopu 27.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Modart, imi place felul tau artistic de a prezenta anumite lucruri ..

    Mesaj, cu totii asteptam si speram sa si putem merge.

    RăspundețiȘtergere