Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 28 august 2010

Tanjind dupa Dumnezeu


Zilele acestea am tot meditat la viata mea .. in cei 5 ani de cand m-am intors la Dumnezeu am avut parte de tot felul de experiente cu El, insa niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa umblu cu Dumnezeu, sa mergem pas la pas, sa-L cunosc mai profund, sa vorbim mai mult .. a fost pentru mine Tata, Domn, Prieten, dar niciodata Iubirea vietii mele. Poate unii va intrebati cum poate fi Dumnezeu iubirea vietii cuiva .. Ei bine, El este Dragostea si El stie cel mai bine ce inseamna a iubi. Numai Dumnezeu poate implini in totalitate inima omului pentru ca El este cel care a creat-o. Iar inima mea tanjeste dupa inima Lui ..

" Don’t put your hope into things that change: relationships, money, talents, beauty, even health. Set your sights on the one thing that can never change: trust in your heavenly Father." Max Lucado
 Asa cum si Max Lucado spunea: nu-ti pune speranta in lucruri instabile, ci in Dumnezeu care vesnic este acelasi. Asta vreau si eu sa fac: Dumnezeu sa fie totul pentru mine si asta sa dovedesc nu prin vorbe, ci prin viata mea.

Vreau sa merg pas la pas cu El si, traind, sa fac doar voia Lui. Dumnezeu are planuri bune pentru mine, are planuri bune si pentru tine. Totul e sa accepti ce vrea El pentru tine, dar este decizia ta, pentru ca esti un om liber. Iar pentru restul lucrurilor nu vreau sa-mi fac griji, Dumnezeu se va ingriji de toate la timpul Lui.

Si cand Domnul ma va chema Acasa, vreau sa se poata spune despre mine: ,, Cata ( Alice ) a umblat cu Dumnezeu si acum El a luat-o Acasa sa umble si acolo cu El .. "

Un comentariu: