Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 22 mai 2011

6 ani cu Tine!

Azi este o zi speciala pentru mine. Se implinesc 6 ani de la decizia mea de a-L urma pe Dumnezeu si de la botez. Nu imi vine sa cred ca repede trec anii! Acesti ani sunt un fel de mozaic compus din lacrimi si bucurii, incercari si binecuvantari, caderi si victorii.. Dar acum .. privind in urma, nu as putea spune ca regret ceva din tot ce am experimentat, desi poate pe moment mi-a venit tare greu. Insa prin toate Dumnezeu a cioplit la mine, tranformandu-ma in ce sunt acum. Si stiu ca va continua sa ciopleasca pentru ca voia Lui este sa ma faca sa ma aseman tot mai mult cu Fiul Sau. Iar eu nu pot fi decat fericita la un asemenea gand!

Cu ocazia asta speciala, voi anunta si decizia mea luata foarte de curand. Zilele acestea meditam la acesti 6 ani si am realizat ca, desi la inceput eram plina de pasiune pentru Dumnezeu si traiam cu intensitate viata mea de crestin, pas cu pas m-am indreptat spre altceva. Si am ajuns sa constat acum, ca in ultimul timp, am ajuns sa fiu doar o persoana morala, cu un standard ridicat in ce priveste trairea vietii mele de crestin, insa nu traind 100% pentru Dumnezeu. Poate 80% sau chiar mai putin, dar in niciun caz in intregime si gandul acesta m-a instristat.
De ziua mea, care a fost relativ recent, am primit o carte cu biografia cantaretului meu preferat, Keith Green. Si in cartea aceasta am descoperit ca si el trecea prin aceeasi framantare: ca noi, ca si crestini, am ajuns sa traim superficial, nu cu toata inima noastra pentru Dumnezeu, ci avand inima impartita. Iar Dumnezeu ne vrea in totalitate! Asa am ajuns la decizia mea de a trai o viata fara compromis, 100% pentru Hristos, cautand sa-I dau Lui, in intregime, viata mea, nu doar in cea mai mare parte.

Mi-am ales ca deviza de viata: Traieste fara compromis, 100% pentru Hristos!
Vreau sa traiesc o viata care sa-L onoreze pe Dumnezeu si vreau sa-I predau Lui tot ce am si tot ce sunt! Caci viata fara El nu merita traita si nici nu pot trai fara Dumnezeu!
Fiti binecuvantati de Cel ce este Domnul domnilor si Regele regilor!

Cu ocazia asta mi-am ales si un cantec care doresc sa ma reprezinte. Acest cantec exprima dorinta inimii mele si m-am bucurat sa-l descopar. Este cantat de Casting Crowns si se numeste To know You!

Un comentariu: