Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 14 iunie 2010

E posibil ca maine sa fie prea tarziu ..

De ceva timp, am 2 vecini noi, mai exact 2 vrabii instalate in balconul meu. Sunt doua pasari tare simpatice si mereu vesele, insa de aprox. de 3 zile, una din ele lipseste, iar cealalta o striga aproape mereu. Se uita in toate directiile si striga cu toata inima, pleaca un timp si apoi se intoarce si striga din nou.
Azi eram la bucatarie si m-am dus sa privesc putin la vrabia ramasa, pentru ca striga din nou. M-am uitat la ea si, din atitudinea ei, am dedus ingrijorare si tristete..

Poate te gandesti: ,, Ce prostie! Sunt doua pasari si nimic mai mult. " Da, sunt doua pasari, dar eu am invatat o lectie importanta de la ele: va veni o zi in care persoana iubita va disparea pentru totdeauna din viata ta; o vei striga, iti va fi dor si vei da orice sa o vezi din nou. Noi, oamenii, suntem atat de grabiti si mereu in criza de timp, incat uitam sa apreciem ce avem, uitam sa spunem celor dragi ca ii iubim, uitam sa le demonstram asta; suntem obisnuiti cu binecuvantarile noastre si uitam sa le apeciem si sa-I multumim lui Dumnezeu pentru ele, uitam ..

Maine nu ne apartine .. tot ce avem este aici si acum. Aici si acum este momentul potrivit sa spunem celor dragi cat de mult ii iubim si cat de binecuvantati suntem cu ei in viata noastra. Aici si acum este momentul potrivit sa-I multumim lui Dumnezeu pentru ei.

Te indemn sa faci lucrul acesta si nu uita: maine nu ne apartine ..

Un comentariu:

  1. maine.. poate fi un maine frumos, daca "aici si acum" il traiesti bine in iubirea lui Dumnezeu.
    un zambet cata draga
    monik

    RăspundețiȘtergere