Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 1 iulie 2011

Ce bun e Dumnezeu!

In primul rand vreau sa va multumesc mult celor care v-ati rugat pentru mine. De azi eu am oficial vacanta.  Dumnezeu a lucrat in mod minunat si am trecut cu bine peste tot. Vreau sa va reamintesc ce extraordinar Dumnezeu avem!
       In primul rand m-a ajutat sa termin la timp proiectul de licenta si mi-a dat putere de fiecare data cand ma simteam coplesita. Apoi, desi mai aveam decat 4 zile la dispozitie sa invat pentru examenul de licenta ( din 5 materii odata ) m-a ajutat sa fac fata oboselii si sa invat cat am putut de mult. Evident ca nu am reusit sa acopar toata materia, dar la examen s-a ingrijit sa avem subiecte accesibile si cu 5 min inainte sa fim rugati sa lasam pixurile jos, am terminat. Va spun si notele intrucat sunt spre lauda Lui si nicidecum a mea. La examenul de licenta am luat 8.38 si eu ma rugasem sa pot lua minim 8, ca sa pot avea sansa sa iau 10 la prezentare ( nu aveau voie sa ne dea decat cu 2 pct in plus fata de nota la examen ). 
       Azi, la prezentare erau cativa factori ce puteau sa ma ,,ajute" in a nu lua tocmai o nota buna. DAR, pentru Dumnezeu astea sunt fleacuri si am plecat de acolo cu nota 10. Dumnezeu e minunat. Este adevarat ca am invatat cat am putut de mult, dar fara ajutorul Lui nu reuseam nimic, absolut nimic. Sunt coplesita de bunatatea Lui si ma simt binecuvantata in toate privintele!
       Cu aceasta postare am vrut sa va reamintesc ca mare Dumnezeu avem si ca niciodata nu ne lasa atunci cand facem din El turnul nostru de scapare! Cum spunea si Misu: Prin orice ai trece, cu orice te-ai confrunta, El stie prin ce treci ... El stie cum te simti in fiecare moment. Cand alergi la El pentru ajutor, El va alega inspre tine pentru a te ajuta. Mana ta e cea pe care El iubeste sa o tina si sa o sprijineasca.  Marit sa fie Dumnezeu!


Cata,

3 comentarii:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumesc pentru aprecieri si pentru propunere.
  Intotdeauna, inainte de a lua decizii, imi place sa Il intreb pe Dumnezeu. Am sa fac lucrul asta si cat de curand voi lua o decizie, am sa va anunt.

  Catalina,

  RăspundețiȘtergere
 3. V-am trimis raspunsul meu pe mail la asculta_whisper@yahoo.com

  Catalina,

  RăspundețiȘtergere