Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 5 octombrie 2011

Căci voi aţi murit ...

Pe 24 Septembrie 2011, prietena mea, Laura, a scris: Eu am invatat multe azi, dar cel mai important lucru pe care l-am invatat e ca, asa cum spunea un prieten foarte drag, "Am murit fata de Laura Stafie. Laura Stafie e ingropata. De acum Cristos creste in mine." N-am putut decat sa zic "Amin!" la asta!

In ultima perioada m-am gandit mult la ce a spus, mai ales ca si eu ma gandeam cam la acelasi lucru. Am realizat ca, desi vroiam sa traiesc pentru Domnul meu si nu pentru mine, de multe ori sfarseam prin a trai exact invers. Asa ca am inceput sa analizez ce ma tinea in loc. Nu a fost usor deloc sa renunt la anumite lucruri, care in ochii celorlalti par inofensive si mie imi placeau mult. Cativa prieteni stiu ca m-am tot framantat cum sa fac. Am ajuns la urmatoarea concluzie: Ori tai raul din radacina, ori nu-l tai. Nu merge compromis. Nu merge cu jumatati de masura: totul sau nimic. Si nu vreau sa fac compromisuri. Urasc compromisul.
Recent am descoperit carti deosebite, care m-au ajutat sa inteleg mai mult din Dumnezeu. Si pur si simplu, meditand la cine este Dumnezeu, am ramas muta de uimire. Am realizat ca Domnul meu merita toata inima mea, nu doar parti din ea.
Stiu ca va fi o lupta dura, mi-am reinoit declaratia de razboi fata de satan si puterile intunericului. Cu siguranta nu-s deloc incantati de situatie. Dar cand Dumnezeu e de partea mea nu am de ce sa ma tem.

Noua deviza: Căci voi aţi murit, şi viaţa voastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu. Coloseni 3:3

Cata a murit. Viata ei este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu.

Oamenii ma cunosc sub diferite nume, in functie de contextul in care m-au intalnit. E mult de spus de ce este asa. Cert este ca ma stiti de Cata, Alice sau Alexandra. Oricare mi-ar fi numele, eu am murit si viata mea este ascunsa in Domnul meu.

O melodie pe masura deciziei:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu