Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 22 noiembrie 2009

Keith Green

Keith Green — Cantaret, autor, predicator - a trait doar 29 de ani (intre 1953-1982), dar a influentat sute de mii de tineri din generatia hippie pentru a trai mai presus de ceea ce oferta lumea, pentru Cristos si pentru a-L face cunoscut pe Isus prin chemarea la misiune mondiala. El este cel care a fondat organizatia The Last Days Ministries.

Daca ascultam muzica pe care a compus-o, predicile pe care le-a avut si cercetam povestea vietii lui, ajungem la concluzia ca el a fost un exemplu in zelul sau pentru Hristos. Keith a cautat adevarul cu toata pasiunea, a fost un om radical si desi avea o audienta extraordinara, a fost in acelasi timp un om care a cultivat smerenia, directionand toata slava catre Salvatorul Sau Isus.

Ce m-a impresionat cel mai mult este ca a fost primul cantaret crestin care a hotarat ca toate concertele sale vor fi gratuite si la un momentdat si albumele sale erau daruite tuturor care le cereau. Nu am mai auzit, pana acum, de o astfel de decizie a unui cantaret crestin. Desi a murit de multi ani, marturia lui continua sa aduca un impact in vietile oamenilor!

Keith Green spunea: ,, Biserica are multa muzica ..vreau sa merg sa cant oamenilor din afara bisericii.!! Lumea doarme in intuneric si noi, crestinii, dormim in lumina!  “

Trist, dar adevarat! Asa ca haideti sa luam atitudine si sa vorbim celorlalti despre Dumnezeu si despre salvarea pe care o ofera El, tuturor celor ce doresc sa o primeasca!

2 comentarii: