Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 13 iulie 2010

De necrezut ..

Azi am ramas muta de uimire asistand la o scena intre cele doua vrabii de care v-am mai spus si acum cateva saptamani .. Pe atunci el era suparat ca nu o gaseste si striga dupa ea mereu. Ea s-a intors ..
Si azi s-a intamplat ceva ce poate n-as fi crezut daca imi povestea cineva. El, ii aducea mancare si i-o dadea in cioc. Se ingrijea de ea, sotia lui, cu cea mai mare dragoste, dovedindu-i, in mod practic, ca o iubeste. Cu siguranta zambiti la gandul ca ma alarmez atata de niste simple vrabii, dar locuind la mine la balcon, nu pot sa nu observ diverse scene din viata lor si raman muta de uimire ca pasarile au invatat mai bine decat noi cum sa iubeasca.

In Efeseni 5:25 scrie: ,, Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea .. " Nu sunt casatorita, dar imi place foarte mult sa observ diverse situatii si sa trag invataminte de folos pe viitor si, nu de putine ori, am observat ca multi dintre soti au uitat ca Dumnezeu le-a poruncit sa-si iubeasca sotiile si sa aibe grija de ele. In schimb ei le trateaza ca si sclave sau saci de box .. Este trist .. ca pasarile ne dau lectii de viata, noua oamenilor. Dar bine ar fi sa luam aminte la Cuvantul lui Dumnezeu si la marturia lor.

Dumnezeu ne iubeste si a dat totul pentru noi. Iar noi, trabuie sa raspandim, la randul nostru, aceeasi dragoste asupra celor din jurul nostru. Ei nu fac parte, din viata noastra, la intamplare.

,, Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiţi unii pe alţii; cum v-am iubit Eu, aşa să vă iubiţi şi voi unii pe alţii. Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. " Ioan 13:34,35

4 comentarii:

  1. Și noi oamenii știm să avem grijă unii de alții. Este ”scrisă” în noi această lege. Din cauza mândriei, egoismului în care ne lăsăm prinși, nu mai ”funcționăm” normal. Și asta e trist... asta face ca lucrurile să nu meargă bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru acest blog,atat de ingrijit si de foarte mult bun simt!
    Nu exista imagine mai frumoasa ca si forta de sugestie spirituala decat o piramida in varful careia se afla o cruce,da,poveste crucii este povestea povestilor,povestea perfecta,si spun acest lucru dupa multi ani de cautari,indoieli,caderi,ezitari,ispite,tentatii speculative ce astazi amenita tot mai mult mintea omeneasca.Ma bucur ca-L marturisesti pe Iisus cu atata dragoste.E fr necesar avand in vedere judecatile strambe,speculative ce circula pe atatea situri,bloguri...vb parintelui Arsenie Boca:"in mintea stramba,si adevarul se stramba"
    Ca atare esti pe lista mea de bloguri,si fara a te maguli, tin sa precizez ca mult am mai cautat ceva bloguri pe gustul meu.

    Multa inspiratie pe viitor!

    PS:Mi-a placut mult articolul"Nu esti singur"Cu o zi inainte de a-l citi chiar ma gandisem mult la singuratate si intentionam sa creez un blog pe aceasta tema....am preluat de la tine acel widget cu text in miscare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Domnul sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu o sa-i dau sotiei ceva dulce direct din cioc cand m-oi insura!

    RăspundețiȘtergere