Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 15 octombrie 2010

Ultima secunda a vietii tale poate fi chiar urmatoarea ..

Daca ieri, 14 octombrie 2010, ora 22:10 si 47 de secunde, Dumnezeu ar fi spus ,, Stop! " inimii tale, unde ai fi fost in acest moment? Nu, nu vreau sa te sperii, vreau doar sa meditam putin la ce m-am gandit.
Daca poti citi acum aceste randuri, inseamna ca Dumnezeu ti-a mai dat o sansa. Dar, daca sansele tale s-ar fi terminat azi-noapte la 22:10 si 47 de secunde, tu ai fi fost cu Domnul sau in chinul vesnic? Sau daca la acea ora Isus Hristos Si-ar fi rapit biserica, ai fi fost si tu pe norii cerului impreuna cu ceilalti credinciosi? Sau ai fi ramas pe Pamant, dormind linistit in patul tau, nestiind ce tocmai ai ratat?

Azi noapte stateam si ma gandeam la aceste lucruri. Daca Dumnezeu m-ar lua in secunda asta, chiar in secunda asta, unde as fi? Nu ma indoiesc de locul in care ajung, dar vreau sa ma cercetez mereu, pentru ca se poate intampla sa devin ,,caldicica" si nu as vrea sa fiu fara El in eternitate.
Lucreaza la omul interior care este vesnic si mai putin la cel exterior care se trece cu fiecare secunda ..
Gandeste-te: esti pregatit? Daca nu, ai mare grija, te agati de o ata foarte subtire si nu stii daca urmatoarea secunda mai e si secunda ta ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu