Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 7 decembrie 2009

O printesa adevarata, fiica de Rege!

Dacă şi tu te simţi ca şi cenuşăreasa, dacă nu îţi găseşti sensul dacă nu eşti împlinită, dacă te găndeşti că nimic bun nu ţi se poate întâmpla, mergi înaintea lui Dumnezeu aşa cum cenuşăreasa din poveste a mers la acel banchet, cu aşteptări mari, pregătită pentru a se transforma! Predă-ţi viaţa încă odată înaintea Lui, pune sorţul vieţii tale în mâna Lui, şi El îl va îndrepta spre această moştenire făgăduită care te transformă într-o prinţesă.

Cineva spunea aceste cuvinte cu care ai putea să te identifici şi tu: „orice s-ar întâmpla, un singur lucru nu se poate schimba; dacă am ajuns o prinţesă în cârpe şi zdremţe, pot fi o prinţesă în interior. Ar fi mai uşor dacă aş fi înveşmântată în straie de aur, dar este o victorie încă şi mai mare să fiu prinţesă tot timpul fără ca nimeni s-o ştie.”

Ce mai rămâne de facut? Să te comporţi ca o prinţesă adevărată!

~ Anka ~

2 comentarii:

  1. Frumos ai descris, o poveste minunata! In momentele grele si dificile, din pacate uitam, cat suntem de pretioase in ochii lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Titlul intr-adevar e dat de mine..dar autoarea textului este Anka.. am scris putin mai jos.. Mie imi place sa culeg ganduri de-ale prietenilor.. si sa le pun aici .. :)

    RăspundețiȘtergere