Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 11 martie 2010

Cutremurator .. ceva de care lumea moderna uita ..



Am descoperit pe un blog un filmulet cutremurator despre Africa si despre problemele de acolo, de care, din pacate, lumea moderna a uitat.. Cu totii stim ce se intampla acolo, dar alegem sa fim indiferenti si sa ne vedem de ,,problemele" noastre ..
Ei au nevoie de sustinerea noastra in orice fel putem si mai ales au nevoie ca noi sa ne rugam pentru ei. Nu uitati ca rugaciunea are o putere fantastica. Totul e sa ne rugam cu credinta si dintr-o inima curata .. Investiti 4 minute din timpul vostru si uitati-va la acest filmulet .. se merita!

Cata,

***

Mai multe detalii gasiti aici: History Maker

4 comentarii:

  1. Tot noi...cei binecuvantati din belsug...ne gasim sa ne plangem...Domnul a fost bun cu noi si este in continuare dar deseori uitat sa-I multumim si sa ne rigam pentru oamenii din jurul nostru si sa le intindem o mana de ajutor.

    Doamne ai mila!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ai mila! Bine zis! Dumnezeu sa aiba mila de noi ca suntem asa de nemultumitori desi suntem mai mult decat binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru sustinere, Cata! Nu e facut de mine clipul, mai gasesti si altele pe youtube care te cutremura. Multumesc tuturor celor care va rugati pentru Africa! Ganditi-va ca in fiecare dimineata in care Dumnezeu isi cheama armata la razboi, putem sa plecam fruntea sau ganunchii si sa luam parte la lupta. Avem un cuvant de spus! Avem sansa noastra. Daca am profita de ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Teoretic cred ca stim ce se intampla in Africa , dar practic stiu doar aceia carora le-a calcat talpa piciorului pe continentul african , eu cred ca rugaciunile ajuta ,dar mai mult ar ajuta o donatie sau sprijinirea misionarilor care slujesc cu mari sacrificii , expunandu-se totodata la mari pericole in Africa . Salutari Catalina ! am zis sa vizitez toate blogurile partenere :)

    RăspundețiȘtergere