Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 21 martie 2010

Din seria: Biblia Deschisa

Azi, citind Cuvantul lui Dumnezeu, mi-a venit o idee: din cand in cand sa postez versete din Biblie, cu sau fara un scurt comentariu asupra lor. Aceste versete nu vor fi puse la intamplare, ci vor fi versete care m-au cercetat in respectiva zi. Stim ca Scriptura lucreaza cu putere in noi pentru ca este Cuvantul scris al lui Dumnezeu, scrisoarea Lui de dragoste pentru noi. Am numit aceasta serie de postari: ,,Biblia Deschisa".

Coloseni 3:12-15
12 Astfel dar, ca nişte aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi prea iubiţi, îmbrăcaţi-vă cu o inimă plină de îndurare, cu bunătate, cu smerenie, cu blîndeţă, cu îndelungă răbdare.
13 Îngăduiţi-vă unii pe alţii, şi, dacă unul are pricină să se plîngă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v'a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi. 
14 Dar mai pe sus de toate acestea, îmbrăcaţi-vă cu dragostea, care este legătura desăvîrşirii.
15 Pacea lui Hristos, la care aţi fost chemaţi, ca să alcătuiţi un singur trup, să stăpînească în inimile voastre, şi fiţi recunoscători. 

Sa ne lasam cercetati de Cuvantul lui Dumnezeu!

Un comentariu:

  1. Frumos pasaj ai ales din Biblie dar cam greu de trait. (vr 13) e mai usor sa aratam cu degetul si sa improscam cu pietre.

    RăspundețiȘtergere