Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 20 martie 2010

Stiati despre Biblie ca ..

Stiati despre Biblie ca:

1 – Biblia este cea mai cumparata si citita carte din toate timpurile.

2 – Cea mai mica Biblie tiparita are 4.5 cm lungime, 3.2 cm latime, 2 cm grosime. A fost tiparita in Anglia, are 878 pagini, 20 g si poate fi citita cu lupa.


3 – Stiati ca Biblia ne-a spus care este forma pamantului, inainte de a ne-o dovedi Columbus? (vezi Isaia 40:22).


4 – Intre cel mai scurt capitol din Biblie (Psalmul 117) si cel mai lung capitol din Biblie (Psalmul 119), este mijlocul Bibliei, adica Psalmul 118. Daca numeri, mijlocul este exact la Psalmul 118:8. Daca de acolo o iei in stanga si numeri capitolele Bibliei ies 594 de capitole, iar in dreapta la fel de multe. Daca aduni acele capitole, sa afli numarul total al capitolelor, ies exact 1188 de capitole, defapt Psalmul 118:8, iar acolo e exact mijlocul! Iar versetul aceste spune “Mai bine este sa cauti ajutor in Domnul decat sa te increzi in om”.


Mai multe informatii gasiti aici:  Regenerarea Spirituala

2 comentarii:

  1. Cătălina, vreau să îți las câteva rânduri, pentru că într-un mod cu totul neîntâmplător am ajuns la blogul tău și am citit din postările tale, fapt care m-a umplut de adâncă considerație și admirație pentru tine, ca și semen al meu... și de profundă și însemnată iubire, pentru duhul tău.
    Să nu te oprești nicicând din menirea pentru care ai fost creată... ești binecuvântată de Dumnezeu și EL te desăvârșește în cel mai minunat mod, cum numai EL știe să o facă. Mergi întotdeauna doar cu Credința la braț... întrucât, este știut... rațiunea a fost dată omului ca el să înțeleagă la un moment dat, că îi este total nefolositoare...



    Cu adevăr și iubire,
    Adina-Cristinela Ghinescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru incurajare.

    RăspundețiȘtergere