Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 10 aprilie 2010

A astepta cu intelepciune. .

Vei zice: ,, Asteptare .. rabdare .. oh .. dar astea-s lucruri grele de realizat .. m-am saturat sa tot astept. Nu vezi ca din ce in ce mai multi capata ce isi doresc si eu tot astept? Cu siguranta, Dumnezeu nu vrea ca eu sa am parte de asa ceva? Altfel, de ce ar ingadui o perioada asa de lunga de asteptare..? "

Cred ca cel putin o data in viata ne-am pus astfel de intrebari cu privire la diferite domenii in viata noastra. Eu vreau sa amintesc doar unul din ele: relatiile. Asemenea intrebari, ca cele amintite anterior, nu vin decat de la satan, care incearca sa ne faca sa ne indoim de Dumnezeu si de ce are El pregatit pentru noi. Sa nu uitam ca ,, fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui..."

Acum ca am descoperit si sursa problemei ce facem? Nu neglijam timpul nostru de partasie si rugaciune cu Dumnezeu, nu neglijam citirea Cuvantului Sau, ci cautam sa cunoastem cat mai mult din tot ce este El. De aici rezulta cel putin 2 binecuvantari:
1) daca-l avem pe Domnul avem totul
2) un crestin autentic va ,,vedea" doar ce este din Dumnezeu. Imi aduc aminte de vorba aceea: ,, Exteriorul este atragator, dar interiorul este irezistibil."
Si daca vrei un camin care sa-L aiba pe Dumnezeu in centru, nu te vei multumi cu nimic mai prejos decat un crestin indragostit de Dumnezeu si bineinteles un crestin indragostit de tine, dar intotdeauna in ordinea asta!

Indemnul meu pentru noi toti este: Ramaneti neclintiti in credinta in orice problema si de orice natura pentru ca nimeni in Universul asta nu ne iubeste mai mult ca Dumnezeu, care a fost in stare sa Se sacrifice doar de dragul nostru si pentru ca ne-a vrut cu EL pentru eternitate. Plus ca asa suntem placuti lui Dumnezeu si numai asa nu ne vom clatina.. . 

Un comentariu: