Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 21 aprilie 2010

Au trecut 21 de ani ..

Peste cateva minute se va incheia ziua de 21 aprilie 2010, zi in care am implinit 21 de ani. Privesc in urma si constat ca putini ani din acestia au fost traiti pentru Domnul meu. Regret asta.. insa trecutul e trecut .. si tot ce imi doresc acum sunt  ,,ani cati da Domnul si plini de prezenta Lui". 

Nu am cuvinte sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru felul cum m-a binecuvantat si a avut grija de mine in orice clipa a vietii mele. Mi-a fost alaturi in momentele grele, a avut rabdare cu mine cand traiam departe de El, m-a scos din mocirla in care ma zbateam si mi-a pus picioarele pe stanca.

Iubirea Lui este nemarginit de mare si stiu ca vrea sa fim impreuna, in Cer, pentru eternitate, bucurandu-ne unul de prezenta celuilalt. Ce mi se pare extraordinar la Dumnezeu este ca ne iubeste pe toti enorm de mult, dar ne iubeste in mod personal, nu la gramada, pentru ca fiecare om are valoare in ochii Lui.

Iubirea Lui ma face sa ma simt unica, pentru ca sunt unica in ochii Lui .. Nimeni din acest Univers nu se poate compara cu El si sunt fericita ca Acasa pentru mine nu este aici .. ci in Cer! Aici pe Pamant imi doresc ca sa ascult de Domnul meu si sa fac lucrarile pe care El mi le incredinteaza. Pentru ca El a dat totul pentru mine si eu vreau sa dau totul pentru EL!

Tata, nu stiu daca Iti voi putea multumi vreodata indeajuns pentru tot, insa am toata vesnicia la dispozitie pentru asta .. incepand de aici de pe Pamant!

Azi m-am hotarat sa-mi schimb si motto-ul vietii mele. De acum incolo: Binecuvantata pentru a fi o binecuvantare! Domnul sa ma ajute sa fiu asa pentru orice om cu care voi intra in contact de acum incolo!

6 comentarii:

  1. La Multi Ani ... si iti doresc o viata intrega alaturi de Domnul nostru !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Cata! Dl sa fie desfatarea ta si El sa-ti dea tot ce-ti doreste inima! Fii o binecuvantare acolo unde esti! GBU!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul sa iti binecuvanteze tineretea pusa la picioarele Lui. Sa ii fi credincioasa Lui, nu credincioasa lucrarii, sau oricarui alt lucru, ci chiar lui Dumnezeu Insusi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-ti pot dori mai mult decat iti doresti Cata draga, toti anii tai de azi, mereu cu Dumnezeu.
    Binecuvantata fii pentru a fi o binecuvantare! si ,,ani cati da Domnul si plini de prezenta Lui".

    O imbratisare din inima!
    La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Multa sanatate, viata spirituala curata si impliniri multe!
    Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc tuturor pentru urari .. Domnul sa va binecuvanteze! :)

    RăspundețiȘtergere