Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 7 aprilie 2010

Poti ramane in picioare daca ti-o doresti!

"Să rămâneti în picioare, după ce veti fi biruit totul" (Efeseni 6:13)

Nu lăsa ca perioadele lipsite de conflicte din viata ta să te ademenească si să ai un sentiment fals al securitătii: "Fiti treji, si vegheati! Pentru că.. diavolul dă târcoale ca un leu care răcneste, si caută pe cine să înghită" (1 Petru 5:8).

Ce ar trebui să facem când ne atacă diavolul? "Să rămâneti în picioare, după ce veti fi biruit totul". De bună seamă, "Domnul are putere să-l întărească ca să stea" (Romani 14:4), nu în propria sa putere, ci în puterea lui Isus Hristos. De unul singur esti o pradă usoară, dar în puterea Domnului poti sta în picioare să nu cazi. Asa că astăzi, dacă Satan apare cu ispitele lui, anuntă-l că vei sta în picioare în Hristos. Anuntă-l că vei sta în picioare până când trece atacul, până când valul singurătătii trece, până când căsnicia este refăcută, până când iesi din datorii, până când încercarea trece, până când temperamentul îsi pierde puterea de a te prinde în capcană si de a te răsturna. În timp ce tu stai în picioare, Dumnezeu se ocupă de puterea ta!

Pavel a spus: "Pot totul în Hristos care mă întăreste" (Filipeni 4:13). Să remarcăm cuvântul "întăreste". El nu te va întări numai o dată, ci din nou si din nou. El te va întări de fiecare dată când te confrunti cu o provocare dificilă, de fiecare dată când o amintire te tulbură, de fiecare dată când ti se aduce aminte de trecutul tău imperfect, de fiecare dată când te confrunti cu o situatie delicată. Faptul de a-ti extrage puterea, lui Dumnezeu, de care ai nevoie pentru a sta în picioare în fata vrăjmasului va necesita efort. Va necesita laudă la adresa Lui, rugăciune, citirea Cuvântului mai intens decât ai făcut-o până atunci. Dar realitatea este că poti rămâne în picioare dacă ti-o doresti!

sursa: Cuvantul lui Dumnezeu

 ***

Aceasta meditatie a venit exact la momentul potrivit. Dumnezeu mi-a vorbit prin ceea ce tocmai ati citit si m-am gandit sa o pun aici, sa va fie si voua de folos. Mare Dumnezeu avem! Slavit sa fie numele Lui!

Cata,

2 comentarii:

  1. Doar intariti in credinta si cu voia bunului Dumnezeu putem birui totul, si sa nu uitam caci mai presus de toate este Domnul iar satan il teme.
    Este greu de inteles dar si suferinta are un sens, incredintandu-ne bunului Dumnezeu trecem prin toate cu mai multa usurinta pentru ca nu mai suntem singuri, alaturi avem ceea ce este mai de pret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu ne da si griji, necazuri si probleme dar TOT EL ne ofera si rezolvarea tuturor acestor mari probleme in ochii nostri, dar marunte lucruri in ochii LUI.Slava Tie Doamne !

    RăspundețiȘtergere