Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 12 februarie 2010

Cartea La altarul idolatriei sexuale de Steve Gallagher

Am ales sa pun aceasta carte pe blog din mai multe motive. Un prieten a scanat-o pentru persoanele care au nevoie de ea si care vor sa scape de acest pacat distrugator. Am realizat ca sunt foarte multi care au nevoie de ea si asta m-a impulsionat sa o pun la dispozitia tuturor care doresc sa o aibe si mai ales sa o foloseasca. Am pus un link la sfarsitul postarii de unde o puteti downloada. Nu stiu prin ce trec cei care sunt stapaniti de pacatul acesta, insa am auzit multe marturii si m-am ingrozit. Nu este cazul renuntati in a mai lupta, pentru ca puteti totul prin Domnul care va intareste. Asa ca luptati cu Isus si scapati de asa ceva! Numai cu El veti reusi! Nu veti regreta ca ati luptat si ati invins. No fight, no glory!

Cata,


" Va recomand sa o cititi. Consider ca e cea mai buna si mai profunda carte crestina care abordeaza dependenta sexuala. Stiu ca sunt destui oameni care au probleme cu masturbarea, ****ografia, etc.
Fie ca Domnul sa va vorbeasca si sa aduca sfintirea in viata voastra. Fiti binecuvantati. Sharuiti acest document pe unde puteti. E o rugaminte."
( un mesaj de la un prieten foarte bun de-al meu)

Cartea aceasta abordeaza dependenta sexuala si puternica ei influenta asupra a nenumarati barbati crestini si necrestini. A fost scrisa cu intentia de a inlatura "perdeaua" si a expune lucrarile ascunse ale acestei nelegiuiri actuale care exista nu doar in cultura americana in general, ci este o rana purulenta chiar si in biserica.

Citind aceasta carte, vei intelege mai bine luptele dependentului sexual si consecintele dure ale comportamentului sau pacatos. Daca esti unul dintre aceia care se lupta in felul acesta, cu siguranta ca vor fi perioade cand adevarurile prezentate aici vor fi extrem de dureroase. Te inteleg, pentru ca si eu am trecut prin acest proces. Daca se va intampla asa ceva, pune cartea deoparte. Poti s-o reiei dupa cateva zile, dupa ce ti-ai mai adunat curaj. Chiar daca uneori va fi agonizant sa vezi cum esti pe dinauntru, vestea buna este ca o data ce te-ai vazut, vei putea apoi sa treci prin acest proces dificil de eliberare si sa ajungi de cealalta parte - liber!

Autorul

"Aceasta este o carte de referinta, inspirationala si provocatoare - exact ceea ce ai nevoie!"

Din Cuvant inainte, de Dr. Edwin Louis Cole

Steve Gallagher, fondatorul si presedintele organizatei Pure Life Ministries, si-a dedicat viata pentru a-i ajuta pe barbati sa biruie pacatul sexual prin sfintenie si printr-o viata dedicata in totalitate lui Isus Cristos. In 1986, Steve si sofia sa Kathy au inceput un mic grup de sprijin in sufrageria casei lor. Astazi, multi barbati crestini din intreaga lume se inscriu in Programul de criza PLM, intr-un campus de aproximativ 20 hectare, considerat a fi primul program de acest fel pentru barbati care cauta raspunsurile lui Dumnezeu la pacatul sexual. Steve si Kathy locuiesc in Dry Ridge, KY.

Cuprins

Cuvant inainte de Dr. Edwin Louis Cole
Introducere

Partea I: Problema
1. Dependenta sexuala
2. Spirala decaderii
3. Cele patru motive principale
4. Nevoia de a trai in lumina
5. In mintea dependentului sexual
6. Procesul pacatului

Partea II: Drumul bun
7. Chestiunile de baza
8. Eliberarea vine incet pentru un motiv
9. Cat de mult iti pasa?

Partea III: Influente
10. Firea pacatoasa
11. Despartirea de lume
12. Lupte in domeniul spiritual

Partea IV: Calea de iesire
13. Locul zdrobirii si al pocaintei
14. Disciplinat pentru sfintenie
15. Umblarea in Duhul
16. Biruirea poftei
17. Cum poti fi un ibovnic extraordinar
18. Puterea harului lui Dumnezeu

Cartea am uploadat-o pentru voi si o puteti gasi la link-ul de mai jos:

La altarul idolatriei sexuale de Steve Gallagher

2 comentarii:

  1. thx dear... abia astept sa o citesc ... :D:D ... mi se pare ca e un subiect cam ocolit in multe cercuri crestine... *din Romania... nush cum e in alte tari...

    RăspundețiȘtergere
  2. Merită citită.... ţinând cont că nu suntem învăţaţi decât să ne negăm sentimentele. Suntem creaţi în mod aşa de minunat, avem diferite nevoi ce trebuie împlinite iar dacă nu ştim adevărul biblic despre cum să ni le îndeplinim sau să ne manifestăm putem trăi ca nişte handicapaţi spirituali şi să cădem în patimi groaznice.

    RăspundețiȘtergere