Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 11 februarie 2010

Pro Dragoste pentru fiecare zi .. nu doar de Valentine's Day


Cu siguranta, in aceasta perioada, vor fi multe postari despre dragoste pe majoritatea blogurilor. Si asta pentru ca, asa cum bine stiti, duminica este 14 februarie, mai exact Valentine's Day.

De Valentine's oamenii se impart in 3 mari categorii: unii se folosesc de aceasta zi ca sa demonstreze partenerului de viata romantismul de care nu au dat dovada pana pe 14 februarie, altii aleg aceasta zi pentru a face ceva special pentru persoana iubita, dar care totusi nu au uitat sa-si demonstreze dragostea in fiecare zi, iar cea de-a treia categorie ii include pe cei care sunt indiferenti fata de dragoste si tot ce tine de ea.

Eu ii apreciez mult pe cei din a doua categorie, care nu au uitat un lucru foarte important: e bine sa faci ceva special pentru persoana iubita cand se iveste ocazia, insa cel mai important este sa-ti demonstrezi dragostea in fiecare zi.

Cum putem face asta? Pai sa nu uitam ca putem face lucruri mici cu o dragoste mare! Si acest lucru valoreaza mult in ochii celui de langa noi!


Care ar fi cele 3 mari calitati ale dragostei?
1. Dragostea inseamna daruire totala! Dragostea adevarata niciodata nu va pune conditii, pentru ca ea se daruieste pe sine fara sa ceara ceva in schimb.
De exemplu: Sotul vine acasa, obosit de la servici si se aseaza pe canapea. Sotia, fara sa spuna un cuvant, il saruta, se aseaza langa el si ii face un masaj la umeri, incercand sa-i fie de folos dupa o zi grea.
Sotia vine acasa, dupa o zi grea la servici, unde a avut parte numai de probleme. Sotul o saruta, o ia de mana, se aseaza amandoi pe canapea si el ii spune: ,,Cum ti-a mers azi? " Dupa care o asculta si o lase sa-si verse sufletul. Am dat aceste doua exemple ca sa subliniez faptul ca dragostea se demonstreaza zilnic, nu doar de Valentine's Day.
2. Dragostea trece proba timpului! Dragostea adevarata nu numai ca trece proba timpului, dar si creste odata cu scurgerea vremii. ,, Nu te iubesc ca in prima zi, ci te iubesc cu mult mai mult decat atunci. "
3. Dragostea adevarata inseamna munca asidua! Cel care iubeste, se sacrifica si face totul pentru fericirea persoanei iubite. Totul ca ea sa se simta iubita si apreciata.

In concluzie, sunt Pro Dragoste pentru fiecare zi .. nu doar de Valentine's Day.


4 comentarii:

  1. Foarte frumos ai redat aspectul Sf.Valentin... pe an ce trece apar toti mai multi "sfinti" si pe Domnul il dam la o parte.

    Cele 3 pct ale definitiei dragostei sunt foarte adevarate.

    O zi binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oau..super ce ai scris si sunt de acord cu tine, ce sa mai zic de imagini? Foarte faine. Cred ca le voi "fura" si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh... Cata :cry: ... You are sooooo special to me... ma bucur ca pot sa impartasesc ganduri cu tine... and I am sooooooooo happy that you allow me a glimpse of your soul :imbratisare:...

    RăspundețiȘtergere
  4. :imbratisare: pentru scumpele mele ..

    RăspundețiȘtergere